Over mij

Software ontwikkelaar en tuinierder

Ik (Gerton ten Ham) ben lead software ontwikkelaar bij Tricode in Veenendaal. Na mijn afstuderen aan de Hogeschool van Utrecht, sector laboratorium onderzoek, ben ik na een aantal jaar terecht gekomen in de IT. Hier hou ik mij op dit moment vooral bezig met web development op basis van Magnolia CMS.

Buiten werktijd

Als kind hielp ik (niet altijd vrijwillig) mijn ouders in de tuin. Het leek toen altijd dat als je eindelijk klaar was met wieden van onkruid in de moestuin je weer van voren af aan kon beginnen. Na het vinden van een eigen stek in Veenendaal met een voldoende grote achtertuin heeft het nog wel even geduurd voordat het weer begon te kriebelen om eigen groenten te gaan kweken. Na het volgen van de kruidenopleiding bij het Kruidenrijk begon langzaam de tuin te veranderen van strak georganiseerd naar een meer organische en natuurlijke vorm.

Samen met mijn vriendin en huisdieren zijn we op zoek naar een plek waar we onze eigen groenten en kruiden kunnen telen maar ook met voldoende ruimte om te kunnen ontspannen.